Informatie

   

  PRO Horren belooft al zijn klanten het volgende:

   

   

  • Wij leveren de goedkoopste inzet en klemhorren van NL!

  • Wij leveren alleen horren van de beste kwaliteit!

  • PRO Horren is een jong, dynamisch en flexibel bedrijf

  • Door uitstekende service maken wij het u en onszelf makkelijk

  • Wij maken géén fouten en komen onze afspraken na

   

  Vindt u dat wij  één van bovenstaande beloftes niet zijn nagekomen dan horen wij dat graag en garanderen wij een passende oplossing!

   


  Hieronder vindt u de belangrijkste informatie die u nodig heeft als klant.

   

   

  • Wij rekenen 1 vaste prijs, ongeacht de maat en zijn de goedkoopste van NL

  • Levertijd van 5 werkdagen, levering bij u of bij uw klant

  • Wij produceren maatwerk inzet en klemhorren voor kunststof, aluminium (inbraakwerende) en houten kozijnen

  • Onze horren worden vastgezet met een klemmetje. De horren hoeven dus niet bevestigd te worden d.m.v. boren of schroeven

  • Fabrieksgarantie van 2 jaar

  • Verschillende betaalmethodes


   

   

  Voor meer vragen kunt u contact opnemen met:

   

  info@prohorren.nl

   

  MEETINSTRUCTIES

   

  Hulp nodig bij het monteren? Of twijfelt u over de afmetingen?

  Kijk dan naar de meetinstructies hieronder, mocht u er desondanks nog steeds niet uitkomen dan kunt u het formulier invullen en nemen wij zsm contact met u op om u vakkundig te assisteren, ter plaatse, via email of telefoon.

  Stuur ons foto’s! Met behulp van foto’s en/of afbeeldingen die u hieronder toe kunt voegen kunnen wij u vaak exact vertellen welk product het beste bij uw situatie past en of u goed gemeten heeft.

  Wilt u meer weten? Of wilt u een afspraak maken?
  Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

  Meet instructie inzethor:

  – Kunststof/alluminium kozijn: meet de strakke dagopening van het kozijn in de breedte en in de hoogte op de millimeter nauwkeurig. Trek hier geen speling van af. wij zorgen voor de juiste productiemaat. Zie onderstaande foto ter verduidelijking:

  – Houten kozijn: Meet de strakke dagmaat van het kozijn in de breedte en in de hoogte. Op de millimeter nauwkeurig!!. Trek hier geen speling van af. wij zorgen voor de juiste productiemaat. zie bovenstaande afbeelding ter verduidelijking.

  – Houten kozijn met aluminium strip: Meet de strakke dagmaat van het kozijn in de breedte en in de hoogte. Op de millimeter nauwkeurig!! De hoogtemaat wordt bepaald vanaf de bovenkant van de aluminium strip (deze bevindt zich aan de onderzijde tegen het kozijn). Trek hier geen speling van af. wij zorgen voor de juiste productiemaat. Zie onderstaande foto ter verduidelijking:

  LET OP: wanneer de aluminium strip TUSSEN de staande kozijnstijlen gemonteerd zit (waardoor het kozijn aan de binnenkant volledig vlak is), dient u de inzethor te bestellen ZONDER ALUMINIUM STRIP. Dit in verband met de aftrekmaat die we hanteren. Zie onderstaande afbeelding voor een situatie van een kozijn waarbij de aluminium strip tussen de kozijnen zit.

  (Opmerking: bij een hoogte groter dan 1300 mm wordt een tussenregel gemonteerd.)


  Profieldiepte:

  LET OP: het kan zijn dat het draaideel van het raam is voorzien van een lekdorpel/afwateringsneus of een ventilatierooster. Hou daar rekening mee met de te bestellen profieldiepte van de inzethor.

   

   

  Bij bovenstaande afbeelding is het raam is voorzien van een lekdorpel/afwateringsneus. In de meeste gevallen is een profieldiepte van 34mm in deze situatie voldoende.

   

  Bij bovenstaande afbeelding is het raam is voorzien van een ventilatierooster en in de meeste gevallen is een profieldiepte van 43mm voldoende. (Dit komt zelden voor)
  Indien u aan de buitenzijde rolluiken of screens heeft gemonteerd kiest u voor 20mm profiel.
  Plaatsen:

  De inzethor wordt van binnenuit geplaatst. Eerst wordt de onderkant (daar waar de sticker met het Horrentotaal logo zich bevind) in het kozijn geplaatst. Vervolgens wordt de hor naar voren gekanteld totdat deze goed in het kozijn zit geklemd Mocht het raam onverhoopt niet goed meer sluiten, controleert u dan de sluitnokken. Dit zijn excentrisch geplaatste, ronde nokken (aan het draaideel) welke verstelbaar zijn. Hiermee kunt u extra speling creëren.
  Indien dit niet voor genoeg speling zorgt en het kozijn toch te strak sluit om een inzethor te kunnen plaatsen, kunt u voor een klemhor van Horrentotaal kiezen.